Friday, 9 November 2012

senarai aktor filipina yang paling kacak (11 orang)

ingat tak sebelum budaya kpopp menjadi ikutan para remaja dan lagunya yang menjadi siulan kita, telah wujud budaya drama cinta filipina yang sangat digemari sekitar tahun 2004-2008. sy sendiri pon peminat drama rantaian Sanay' Wala Nang Wakas, Pangako Sa Yo, Trip, Bcoz Of U ( lakonan Sandara Park - Dara 2ne1) dan banyak lagilah. . hero yang kite smua minat xlain xbukan lagi.. Jericho Rosales lah! hehehe dia dah kahwin lah.. dah ada anak pon umur 8tahun. sy pon xingat nama apa. tpi tiba2 pelakon Dindong Dantes kembali menghangatkan hiburan filipina awal tahun baru2 ini.. jom kita tengok siapa kah 11 org yg berjaya mendominasi carta hatiku huarghhhh hahahaha :).

DIETHER OCAMPO
bekas suami Kristine Hermosa ini berjaya meraih tempat pertama! syabas diucapkan (prince charming ku.. <3)
2)DINDONG DANTEZ






3) ALJUR ALBRENICA





4)PAOLO CONTIS





5) COCO MARTIN





6) JAKE CUENCA





7) JERICHO ROSALES





8) RAFAEL ROSSEL





9) SAM MILBY


10) PAOLO PASCUAL





11) DEREK RAMSAY






amacam tepat tak pilihan sy?hhehehe:) hensem giler diorang nie . mmg tergoda betul sy

 

2 comments:

  1. jaga mata dik, perempuan pun kene tundukkan pandangan. sama mcm lelaki yang x elok meratap kecantikkan kaum adam... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran kpd yg mnegur. in shaa allah sy akan cuba lagi utk perbaiki diri. :)

      Delete